Hur man installerar en antenn på en BMW 318ti

Den 318ti var en ovanlig kombi från BMW som var en del av E36-uppställning. Den 318ti erbjuds bra bränsleekonomi och intressant styling, allt insvept i ett paket som var väldigt rolig att köra. Idag är 318ti något av en kultklassiker eftersom det är den enda kombi 3-serien som någonsin sålts i Nordamerika. Liksom alla begagnad bil, behöver 318ti korrekt underhåll för att titta och utföra sitt bästa. En del som kan skadas eller brytas är antennen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Open-ended skiftnycklar
diskmedel tvål
ersätter antenn och genomföring
Visa fler instruktioner
1

Skruva av antennen genom att vrida den moturs för hand. Ta bort baklyktan precis under antennen. Detta hålls på med små muttrar nås från stammen. Dra tillbaka mattan från insidan av den bakre stammen närmast ljuset kluster som togs bort
2

. Unbolt antennbasen (på den motsatta sidan av var antennen avlägsnades) med en skiftnyckel. Dra antennbasen ner och ut ur gummigenomföringen som tätar den till kroppen.
3

Tryck genomföringen ned från utsidan av bilen och ta bort den från insidan när den knuffade ner tillräckligt långt in i kupén.
4

Installera en ny genomföring från insidan av stammen. Coat genomföringen i såpvatten för att hjälpa den glida in i hålet. Vrid och tryck in det i en vinkel för att underlätta installationen.
5

Skjut antennbasen tillbaka upp genom genomföringen tills den är installerad i samma riktning. Skruva fast antennen basen på plats med skiftnyckel.
6

tillbaka mattan. Installera om baklyktan med muttrarna. Skruva den nya antennen på basen från utsidan av bilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127000.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.