Hur man tar bort en Handskfack Från en 2003 E39 BMW

för 2003 E39 BMW är en del av den tyska tillverkarens 5 Series raden av bilar. I fråga om storlek och lyx utnämningar, 5-serien slots i över 3-serien och under 7-serien. Den E39 generationen var faktiskt en av de mest ansedda modellerna någonsin, tack vare sin vackra design och imponerande prestanda. Även om man skulle kunna tro att ta bort handskfacket på en high-end tysk bil som 5-serien skulle vara svårt, det är faktiskt ganska lätt att göra. Saker du behöver
Socket set eller obestämd, 10 mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

klättra in i passagerarsätet så att du kan komma åt handskfacket.
2

Skjut den nedre trimningsstycket som täcker botten på handskfacket mot dig för att ta bort det. Ställ undan klädseln.
3

Lossa staget som stöder handskfacket och ligger på vänster sida. Detta unclips helt enkelt för hand. Lossa nylonremmen som stoppar handskfacket när den öppnas och ligger på höger sida.
4

Lossa de två 10 mm muttrarna på undersidan av handskfacket som håller den på plats. Du kan använda en fast nyckel eller en hylsa och spärrskaft.
5

Dra handskfacket ut lite. Koppla loss kablarna som går till baksidan av ficklampa som lagras i handskfacket. Ställ handskfacket åt sidan.
6

tillbaka handskfacket genom att placera tillbaka den i instrumentpanelen. Återanslut ficklampa trådarna. Sätt tillbaka de två 10 mm muttrar. Anslut den vänstra sidan fjäderben och den högra sidan remmen. Skjut den nedre trim igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126911.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.