Så för att rätta bullret från Servostyrning i en 2003 Audi TT

TT är en liten men mycket elegant coupe från tyska biltillverkaren Audi. I allmänhet är TT en pålitlig och väl utformad fordon. Men precis som alla bil, behöver TT korrekt, regelbundet underhåll för att hålla den igång tillförlitligt. De vätskor bör kontrolleras regelbundet och toppade om det behövs. Om styrningen gör ljud när du vrider på ratten, är en behållare för styrservoolja sannolikt låg. Fyllning det är lätt och viktigt att se till att pumpen inte uppstår skador. Saker du behöver
Skruvmejsel
Rag
Servostyrningsvätska
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag. Starta motorn och hålla den igång medan du kontrollera och fylla på vätska servostyrning. Om hjulen pekade bort från centrum, vrid ratten så att de pekade rakt fram.
2

Öppna huven och leta kylvätskebehållaren, som ligger på framsidan av motorn. Ta bort skruven som håller på kåpa runt reservoaren. Vrid och lyft kåpa för att ta bort den.
3

Lokalisera det gröna locket med en slitsad liten förlängning ovanpå det. Sätt en liten skruvmejsel eller liknande föremål i springan. Ta av locket genom att vrida verktyget och locket moturs.
4

Rengör mätstickan på undersidan av locket. Skruva tillbaka locket till behållaren så att oljestickan går in i styrservoolja. Dra åt locket tills pilen på locket pekar på det första märket på behållaren.
5

Dra tillbaka locket och se där det står. Om linjen från vätskan är under full poäng, tillsätt Audi-godkänd hydraulolja (G 002 00) tills mätstickan läser till hela märket.
6

tillbaka och dra åt locket tills pilen på locket pekar på den andra markeringen på behållaren. Vrid ratten för att se till att ljudet har försvunnit. Sätt tillbaka plast kåpa runt kylvätskebehållaren och dra åt skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126862.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.