Hur att transportera en bil till Frankrike

Det är en relativt enkel uppgift att hoppa på ett plan och flyga till Frankrike med dina väskor i släptåg, men transportera din bil utomlands kan vara komplicerat och tidskrävande om du inte vet vilka åtgärder att vidta . I de flesta fall kommer din bil att skeppas utomlands på ett säkert hav fraktfartyg. Du kommer sannolikt behöva expertis av ett professionellt rederi för lastning och lossning din bil i metall container som kommer att säkra den under sin resa till Frankrike. Saker du behöver
Bilregistrering
Bil titel
Bilförsäkring
Visa fler instruktioner
en transport avgifter varierar beroende på bilens storlek och vikt.

Samla all relevant information om ditt fordon, inklusive märke och modell, dess värde och fordonets chassinummer (VIN). Ha en kopia av din bil registrering, försäkring pappersarbete och titel förberedd liksom. Sök lokala listor företagsförteckningar eller utföra en sökning på Internet för att hitta ett rederi som specialiserat sig på internationella fordonsindustrin sjöfarten. Ring företaget och begära en offert och detaljerad information om transport av din bil till Frankrike, eller skicka en offert förfrågan. Du kan bli ombedd att lämna relevant information om bilens storlek och vikt för att få en exakt prisuppgift.
2 Lämna bara en kvarts tank så att du inte kommer att debiteras för extra tyngd.

Planera i förväg för din bil sjöfart, och tänk på att fordon sjöfart utomlands rutinmässigt kan ta så länge som fyra veckor. Vissa fordon transportföretag erbjuder avancerade tjänster såsom fordons pickup och förberedelser, men andra leverans företag kräver att du sätta din bil till hamnen på dagen för sjöfarten. Lämna registrering, papper försäkring och en tändningsnyckeln i bilen, och ta bort alla dina personliga ägodelar. Skriv ditt passnummer på alla chassinumret pappersarbete som kommer att lämnas in till Tullen. Se till att du får ett kvitto från tulltjänsteman innan du lämnar bilen, och kontrollera där du kommer att plocka upp bilen i Frankrike. Mest transporterade fordon plockas upp på Le Havre, den största hamnen i Normandie, men din pickup kan variera.
3 Frankrike transporter avgifter inkluderar tullavgifter och mervärdesskatt eller moms.

Kontakta franska konsulatet för att lära sig vad andra restriktioner, krav, avgifter och skatter du är ansvarig för när du hämtar din bil i Frankrike. Franska auto import skatter uppgå typiskt till ca 10 procent av bilens värde och kan bero på vid leverans. Ansök om en fransk inhemsk registreringsskylt när bilen har passerat tullen. Ta ditt körkort och registreringsdokument för fordon, tullen kvitton och kopior av ditt certifikat för motorfordonsförsäkring och auto titel. När bilen anländer i Frankrike, har du högst fyra månader för att få den inhemska franska registreringsskylten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126685.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.