Bil batterier som används för Sound System

Bilhögtalare sätta ljud till fordon och installeras av bilarnas tillverkaren eller kan uppgraderas, med många system att välja mellan. Förstärkare, högtalare, subwoofers, mottagare och enheter huvudet kan integreras i bilens system för att förbättra ljuduppspelning och prestanda. Med sådana kraftfulla system, kan bilbatterier snabbt dräneras på energi, vilket kan påverka den totala fordonets prestanda. För att undvika detta, det finns batterier som är speciellt gjorda för att stödja tung bilanvändning ljudsystem. Kinetik

Kinetik ljudeffekt celler är ett välkänt varumärke, som används i tävlingar och ge tillräckligt med kraft för att nå mer än 180 decibel. Företaget har 10 olika modeller som sträcker sig från 600 till 3800 watt, vilket ger kraftfull utgång för ljud system. Tätt packade celler gör för en kompakt enhet som kan monteras i valfri position.
Optima

Optima bilstereo batterier tål djupa låg urladdning utan fel, kan vara helt ut i en timme och har en lång batteritid. Deras design överlever vibrationer och skakningar som utfärdas från stora ljudsystem och absorberar stötar. Höga strömmar levereras direkt, ger förstärkare makt de behöver för topprestanda med ingen klippning av musik, samtidigt förlora mindre än en halv volt i mer än månader av icke-användning. Bolaget bedriver sju olika modeller, alla med Optimas unika teknikorienterade.
Stinger

Stinger s bilbatterier ger styrka och hållbarhet till bilstereo och system amp. De har en hög strömkapacitet, djup cykel process och snabb laddning som ger lång batteritid. Den SPP2150 arbetar med 4.300 watt och har en topp utsläpp på 5000-plus ampere. Det ger mer än 400 laddningscykler och vid 4,5 Ohms, ger kraft snabbt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126673.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.