Hur man byter överraskar på en 1998 Dodge Truck

Den 1998 Dodge Ram kräver ett starkt upphängningssystem för att hålla attraktionen bekväma och låt det dra av arbetet lastbilen är byggd för att göra. Trucken har en chock varje varje hjul. Byte av chocker inte är mycket komplicerat, eftersom de hålls på av två bultar. Se till att alla fyra stötar ersätts när de utför denna uppgift. Slutresultatet är ett mjukare-ridning lastbil. Saker du behöver
Jack
Däck Tool Review Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Se lastbilen är parkerad på en plan yta. Aktivera parkeringsbromsen.
2

Höj framför lastbilen genom att placera domkraften under ramen järnväg. Lyft trucken med domkraften tillräckligt hög för att placera pallbockar under ramen järnväg. Sänk bilen på pallbockar.
3

Ta framhjulen bort med däcket verktyget. Placera hjulen åt sidan. Detta kommer att ge enklare tillgång till chock.
4

Leta chocken inne i hjulhuset. Chocken kommer att vara cylindrisk form och som innehas av två bultar. En bult kommer att vara i toppen och den andra vid botten.
5

Unbolt övre och nedre bult med en linje skiftnyckel. Detta kommer att frigöra chocken. Dra ut chocken ut från under lastbilen och kassera den. Knacka chocken med en hammare om chocken är envis.
6

Placera den nya chocken på fästet. Börja trär både övre och nedre bultarna. Dra åt dem med en hylsnyckel.
7

Placera hjulet tillbaka till hjulbultarna. Dra åt hjulmuttrarna med däck verktyg. Upprepa processen för den andra fronten chock, sedan höja framför lastbilen med domkraften. Avlägsna domkraften och lägre lastbilen till marken.
8

Upprepa stegen för att ersätta de chocker på baksidan av lastbilen. Att höja lastbilen är valfri eftersom de chocker är tillgängliga i den bakre.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126647.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.