Felsökning av en In-dash CD-spelare

Under tiden den inbyggda CD-spelaren av alla fordon får köra in i vissa frågor, alltifrån hur skivan spelar du startar alls. Oavsett vilket problem du har med CD-spelare, finns det oftast ett par metoder för att korrigera problemet, oavsett om felet. Du kan utföra alla dessa felsökningssteg utan hjälp av ett fordons mekaniker eller en ljudtekniker. Saker du behöver
fuktig trasa
Tryckluft
utbytessäkring
Visa fler instruktioner
1

Vänd bilen och låt den värma upp innan du spelar CD-skivan. När CD-spelaren är kallt, är skivan mer benägna att hoppa. Slå av tändningen när bilen värms upp.
2

Rengör botten på CD med en fuktig trasa. Detta tar bort damm, smuts eller fingeravtryck kvar på skivan.
3

Använd inte mini-cd i spelaren. Dessa skivor stöds inte av in-dash cd-spelare och kan fastna i enheten.
4

Slå upp säkringen informationen i bruksanvisningen. Om andra objekt på bilen inte fungerar, till exempel elektriska fönsterhissar, takbelysning eller cigarett makt port, är detta på grund av en trasig säkring. Ta bort säkringen associerad med CD-spelare och ersätta den med en ny säkring (finns på alla lokala bil butik eller stora butik).
5

Spray några skott av komprimerad luft in i insidan av CD-spelare, avlägsnar Detta eventuella dammpartiklar knutna till läsning Linsen i CD-spelaren.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126598.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.