Hur man installerar ett bränslefilter på en 1987 4Runner

Toyota 4Runner har varit en otroligt populär bil över sin produktion springa. Och medan 4Runner är inte den mest bränsleeffektiva fordon runt, kan det tillbaka ganska bra MPG om det stämde upp regelbundet och väl underhållna. En del av att underhållet byte av bränslefilter var 20.000 till 30.000 miles beroende på användningen av fordonet. Ett igensatt bränslefilter inverkar negativt bränsle körsträcka, kan göra att motorn går ojämnt och kan så småningom leda till en icke-start problem. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
tång låsning (x2) katalog Tänger
Skruvmejsel
Rags
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort tanklocket att lätta på trycket från tanken på bränsleledningarna. Från under bilen, lokalisera bränsletanken och följ bränsleledningarna som kommer från tanken och filtret som sitter under förardörren bult till 4Runner s ram.
2

Placera ett par låsning tång på bränsleledningarna där de kommer ut ur vardera sidan av filtret. Kläm ihop rader för att minimera mängden bränsle som kommer att hälla ut när ledningarna tas bort från filtret. Addera 3

Lossa slangklämmorna som håller ledningarna till filtret. Detta kan vara den typ som behöver en skruvmejsel för att lossa eller de kan vara den typ som lossades genom att klämma ihop ändarna med en tång och skjuta upp dem bränsleledningen och bort från filtret. Dra bränsleledningarna från filtret.
4

Lossa filterhållaren med en hylsa och spärrskaft nog att ta bort det gamla filtret. Installera det nya filtret på fästet, se till att pilen på filtret pekar mot fronten på bilen och bort från tanken.
5

Skjut bränsleledningarna på filtret och dra åt slangen klämmor. Ta låstången från bränsleledningarna. Sätt tanklocket igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126584.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.