Så här kontrollerar Fluid Power Steering på en 2002 BMW 325

Den 2002 BMW 325 är en del av E46 generationen 3-serie BMW. Den kraftstyrningsventilen vätskenivån bör kontrolleras regelbundet för att förebygga problem som kan uppstå från en låg vätskenivå. Om styrningen i din 325 är gnäll, speciellt i kalla temperaturer, kan styrservo vätskenivån vara låg och behöver fyllas på. Saker du behöver
Rag
servostyrning vätska
Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens huva. Den kraftstyrningsventilen reservoaren på en 2002 325i ligger intill kylvätskebehållaren i motorrummet ovanför power-servopumpen.
2

Rengör styrservo vätskebehållare och området runt det med en ren trasa för att undvika smuts och skräp att komma i fluiden. Vrid locket till behållaren för hand moturs för att lossa och ta bort det. Addera 3

Titta längst ner på locket, vilket kommer att ha en plast mätstickan på den. Torka av oljestickan med en trasa så att den är ren och sedan doppa den tillbaka i behållaren. Dra den tillbaka ut och titta på oljestickan.
4

Häll lämplig mängd vätska i reservoaren tills oljestickan visar att det är fullt märket. Sätt tillbaka locket för behållaren. Om vätskenivån var mycket låg, vrid ratten fram och tillbaka genom hela skalan att se till att styrningen inte är tung och inte göra några konstiga ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126544.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.