Hur man byter ett filter Cabin Air för en 1997 Acura TL

Stugan luftfiltret i en 1997 Acura TL bör bytas varje år eller 15.000 miles, vilket som kommer först. Luftfiltret fällor miljö smuts och skräp som annars skulle orsaka bilens luftsystem att försämras snabbt, skapar en ohälsosam passagerare miljö samt skador på din bil. Lyckligtvis, ändra din stuga luftfilter är en enkel uppgift som endast tar bara några minuter, ett nytt filter och en skruvmejsel. Saker du behöver
Ny stuga luftfilter
stjärnskruvmejsel
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Demontera handskfacket-facket box genom att använda din Phillips skruvmejsel för att skruva de tre små skruvarna som håller den på plats. En är på inre bakre panelen och lossar handskfacket s "arm." De andra två är på undersidan av handskfacket, under instrumentbrädan.
2

Dra handskfacket ur sitt streck läge och ställ den åt sidan tills luften i kabinen-filterbyte är klar.

3

Lyft upp den lilla svarta plastfliken stickning av synliga luftfiltret behållare. Denna rörelse kommer att glida ut det gamla filtret.
4

Torka av insidan av den stuga behållaren för att befria den del av damm och smuts innan du sätter i nya luftfiltret.
5 < p> Tryck in det nya filtret i behållaren med den svarta fliken vänd handskfacket, precis som det gamla filtret var placerad före borttagning.
6

tillbaka handskfacket genom att placera den i instrumentbrädan. Det bör inte finnas några konstiga spår eller öppningar när den är korrekt isatt.
7

Sätt tillbaka de tre skruvarna med din Phillips skruvmejsel, och din stuga luftfilter förändring är framgångsrik.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126522.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.