Hur man installerar en Flex Fan & Spacer

En Flex fläkten och dess spacer är delar av en bil motor som används för att kyla motorn. Flex fläkten är monterad på bilens motor och fungerar varje gång motorn startas. Både flex fläkten och distansorganet är gjorda av metall, antingen aluminium eller rostfritt stål. Om du vill öka din bil prestanda genom kylning av bilmotorn mer effektivt, kanske du vill lära dig att installera dessa delar. Saker du behöver
Marker
kryssmejsel
Brukskniv
Säkringsdosa
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den befintliga fläkten och svepning från din bil, med en stjärnskruvmejsel. Observera att den är monterad på bilens motor. Försiktigt avsätta de demonterade delarna.
2

Markera de nya hålen för montering av din flex fläkt genom att placera fläkten mot radiatorns baksida. Kom ihåg att den exakta platsen är mellan kylaren och motorn. Använd en markör för att indikera för skruvhålen.
3

Rotera bladen för hand för att kontrollera att de är fria från hinder.
4

Sprid fenorna genom de markerade hålen med en Phillips skruvmejsel. Flex fläkten har nylon bultar som måste placeras i höljet hålen och sedan vrids genom bilens kylare. Kontrollera att Flex fläkten är säker på sin plats och säkert monterad på radiatorn.
5

Montera distanserna gjorda av gummi skivor, brickorna och hastigheten mutter också. Använd en mattkniv för att skära allt överskott från nylon bulten, men ändå lämna en del till eventuella justeringar senare.
6

Koppla bort minuspolen från ditt bilbatteri innan kabeldragning den nya Flex fläkten. Också pluspolen till en strömkälla med en tråd från den medföljande satsen. Kraftkällan ska vara ett 12-volts låg-amp källa såsom en säkringsdosa.
7

Anslut ledningsnätet från Flex fläkten genom att följa instruktionerna för din fläkt modell. Ledningar i monteringssatsen måste anslutas till terminalerna och luftkonditioneringsapparater, men anslutningarna beror på Flex fläkten modellen.
8

Justera temperaturen du vill ha på termostaten för att slutföra installationen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126489.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.