Hur man tar bort en 1994 Ford Explorer bränslefilter

Bränslefiltret användes på 1994 Ford Explorer sitter upp i rambalk på förarsidan av lastbilen och är utbytbar med en original-utrustning eller eftermarknaden filter. Filtret är en liten, rund behållare av stål och använder hårnål snabbkontakter att fästa ledningarna stål bränsle. Ett smutsigt eller igensatt filter kan orsaka dålig bränsle körsträcka, grov tomgång och tvekan när du kör. Ersätt det enligt underhållsschemat beskrivs av Ford för din Explorer. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Leta bränsle-pumpen tröghetsomkopplare under passagerarsidan av instrumentbrädan i din Explorer. Koppla den elektriska kontakten från brytaren och lägg det åt sidan. Dra runt motorn i 20 till 30 sekunder eller om det börjar, låt det slut på bränsle. Detta kommer rörnätet linjer.
2

Leta bränslefiltret under förarsidan ram av trucken. Filtret är ungefär halvvägs tillbaka på ramen.
3

Lokalisera de två fästmuttrarna på undersidan av ramen och skruvas på monteringsnitarna av bränsle-filter fäste. Med hjälp av en skiftnyckel, vrid muttrarna moturs, ta bort dem från dubbar.
4

Dra fästet ur ramen och lokalisera slangklämman som håller fästet till filtret. Ta bort klämman med en skruvmejsel, separera fästet, och filter. Du har nu bättre tillgång till bränsle-line anslutning i varje ände av filtret.
5

Lokalisera den första kontakten på bränsleledningen på framsidan av filtret. En hårnål kontakten går genom push-on del av beslaget. Sprid de två ändarna av hårnålen kontaktdonet om 1/8-tums isär och dra hårnål bit ut ur kopplingen. Den främre linjen är nu fri. Upprepa detta steg på den bakre raden.
6

bort bränslefiltret från under lastbilen och kassera den. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126465.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.