Hur ersätta ledningar tändstiftet på en '97 Cadillac

Om din '97 Cadillac har börjat gå på tomgång grov, har svårigheter att komma igång när det regnar eller är fuktigt ute, eller om du kan se blå gnistor kommer från tändstift tråd när du höjer huven och dra runt motorn, är det dags att byta tändstift ledningar. Det spelar ingen roll vilken typ av '97 Cadillac du har: Catera är DeVille, Eldorado eller Sevilla, processen att byta tändstift ledningar densamma. Det tar bara ca 20 minuter för att göra jobbet och allt du behöver är en skiftnyckel och en ny uppsättning av tändstift kablar för din modell Cadillac. Saker du behöver
skiftnyckeln
tändstift tråd som
Visa fler instruktioner
1

Park ditt '97 Cadillac på en plan yta. Stäng av motorn. Aktivera parkeringsbromsen och öppna huven
2

Lossa bulten som håller den negativa batterikabeln på negativa. (-). Batteripolen och koppla bort kabeln från batteriet
Sida 3

Ta slutet av en tändstift tråd från sin tändstiftet genom att ta tag i bagageutrymmet på tråden (den tjockare delen av tråden) som täcker pluggen änden och dra bort det.

4

Följ denna tråd upp till där den ansluter till fördelarlocket. Ta boot täcker kopplingen och dra tråden från distributören anslutningen.
5

Öppna dina nya tändstift kablar och separera dem. Matcha den gamla tråden du bara bort med en av de nya (efter längd och form av boot på varje ände).
6

Byt ut den gamla tråden du bara bort med den nya genom att trycka på starta upp på varje ände av den nya tråden på distributören anslutningen och tändstift slut. Wiggle boot att se till att det är på ordentligt innan du fortsätter att byta till nästa tråd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126443.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.