Hur du ändrar bilbatteri i en Cadillac

Batteriet i en Cadillac ger 12 volt DC för att köra tillbehör i fordonet när motorn är avstängd, liksom den elektriska effekt som krävs för att starta fordonet. När motorn startas, generatorns laddar batteriet och levererar den kraft som behövs för tillbehör. Efter några år, kommer batteriet börjar att förlora sin makt och ersättning kommer att bli nödvändigt. Bytet tar bara några grundläggande verktyg och kan fyllas i av de flesta DIY mekaniker. Saker du behöver
Wrench in
Ögonskydd
Gummihandskar
Bakpulver
Vatten källkodspaketet Stålborste
Nytt batteri
Batteripolen beskyddare sprej

Visa fler instruktioner
batteri Borttagning
1

Öppna huven och leta reda på bilens batteri.
2

bort batteriets minuspol först, med hjälp av en skiftnyckel för att lossa bulten som håller kabeln till terminalen, ta sedan bort batteriet pluspol på samma sätt
3

Lossa batteri hold-down klämma, vilket säkrar batteriet på plats. , genom att lossa skruven i mitten. Klämman fäster till den nedre delen av batteriet. När skruven är lös, skjut klämman bort nedre batteriet fliken.
4

Lyft försiktigt ut batteriet ur motorrummet och ställ den på marken.
Battery Installation
5

Sätt på skyddsglasögon och handskar och ta bort eventuell korrosion från de positiva och negativa kablar och batteri fack, med bakpulver och vatten. Använd en stålborste och borsta kabeländarna för att ta bort rost. Bakpulver neutraliserar korrosion och medhjälpare i rengöring.
6

försiktigt ta tag i det nya batteriet i remmen och sänk ner den i motorrummet och på batterilådan.
7

Placera batteriet nedhållande klämma på batteriet fliken och dra åt bulten.
8

Spray batteripolen protector på varje terminal och kabeländarna. Detta kommer att skydda terminalerna och hjälpa till att förhindra korrosion.
9

Fäst den röda pluskabeln till den positiva batteripolen indikeras med ett "+"-tecken, och dra åt skruven med en skiftnyckel. Upprepa detta steg för den negativa kabeln och anslut den till den negativa inlägg. Starta bilen för att testa det nya batteriet.
10

Ta gamla batteriet tillbaka till handelsplatsen där den köptes, för återvinning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126392.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.