Hur du vet ett rättvist pris för F150 Bromsar

Köpa bildelar kan vara skrämmande , så det är viktigt att " forskning och citerar " innan du köper . De flesta F150s har trumbromsar på bakaxeln och skivbromsar på framsidan . Trumbromsar använder " skor " inne i en roterande trumma för att skapa friktion som ger bromskraft . Skivbromsar , å andra sidan , fungerar som cykelbromsar . Det är en roterande skiva som två bromsbelägg pressa på från båda sidor för att ge en bromskraft . Eftersom en F150 har både skiva och trumbromsar , priserna på bromsarna beror på vad du ska byta . Instruktioner
1

besöka webbplatserna för bildelar butiker såsom Autozone.com eller OReillyAuto.com , och jämföra priser om du vet de delar du behöver .
2

Ring lokala bilreparationer butiker och delar butiker och be om offerter på de delar du behöver .
3

Kontrollera med en bil verkstad om du inte vet vilka delar du behöver . ( Dessa kan vara kuddar, rotorer , bromsvätska etc ) Fråga om butiken tar betalt för inspektion av bromsarna . Om de inte betalt , då är man inställd . Efter inspektionen kommer mekaniker berätta vad som behöver göras och citera dig på reparationen . Nu har du möjlighet att upprepa steg 1 och 2 för att hitta det lägsta priset för bromsar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126390.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.