Vad är Wheel Lip Lister?

Wheel läpp lister används för att skydda hjulet öppningar från kollision märken. De kan också användas för att lägga till extra stil eller flare till hjulen. De flexibla lister är extra skydd för dina fender brunnar och stötfångare. Identifiering

Wheel läpp lister är gjorda av flexibelt, vinyl material. Detta material har valts eftersom det kan böjas och flyttas, men det är tillräckligt stark för att skydda bilen från märken eller dings möjliga till följd av en mindre olycka. Dessa lister kan också variera med färg och stil, beroende på bilen. Addera 1/4 Oval

En typ av hjul gjutning är en 1/4 oval. Denna typ av Formen placeras framför öppningarna hjulhuset. Den kan också användas som dekorativa lister. Den tillämpas för bilen genom självhäftande tejp på baksidan. Denna formning kan skäras rakt eller i vinkel beroende på vinklarna i bilen.
7/16 Elliptical

A 7/16 elliptiska hjul mögel kan också användas för öppningar hjulhuset. Det kan dock även användas för dekorlister runt strålkastare eller bakljus. Liknar den 1/4 ovala, har det klibbigt klister på baksidan av det och kan skäras beroende på bilens stil.
Kostnad

Wheel läpp lister varierar i kostnad beroende på hur mycket du köper och den sort du behöver. Det genomsnittliga priset för ett hjul läpp gjutning är $ 40 till $ 45 för cirka 20 meter av gjutning (från 2010). Färgen på gjutning kan också vara en faktor i den slutliga kostnaden för produkten.
Varning
p Om du har ytterligare frågor eller funderar på att köpa hjulskyddet, tala med en bil underhåll professionell innan du gör ditt beslut. Experten ger dig mer information och hjälpa till att avgöra vilka stilar bäst passar din bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126388.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.