Hur man installerar Fluid Power Steering i en BMW E24

E24 är BMW: s interna beteckningen för original 6-serie Coupé. Den 6-serien var en mycket populär modell för BMW tack vare sin fantastiskt tvådörrars styling och bra prestanda ur sitt chassi och tillförlitlig raka sexcylindriga kraftverket. Den 6-serien är en uppskattar klassisk bil som är mycket uppskattad av BMW entusiaster och bilentusiaster i allmänhet. Styrservoolja på en 6-serie ska kontrolleras regelbundet och toppade upp om det behövs. Saker du behöver
servostyrning vätska
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Lokalisera styrservo reservoar. På E24 (och några andra BMW) i styrservo behållaren är en rund metallbehållare placerad på vänster sida av motorn precis framför säkringsblocket.
2

Öppna locket till styrservo behållaren genom att lossa vingmuttern som håller locket på. Dra av locket och ställ den åt sidan. Under locket är ett metallnät filter för att hålla smuts från att gå in på power-styrsystem.
3

Pumpa bromsarna för att tömma systemet. Den servostyrning och bromsar makt har samma hydraulolja. Pumpa bromsarna tills pedalen känns hård och sedan kontrollera vätskenivån. Tryck bromsarna tills styrservo vätskan har slutat stiga i behållaren.
4

Top upp styrservo vätska om det är låg tills vätskenivån är ca 10 mm under den övre av reservoaren. Vända bilen på och vrid ratten från stopp till stopp (så långt det kommer att vända i endera riktningen) några gånger. Kontrollera nivån igen för att säkerställa att det fortfarande på full nivå. Sätt tillbaka locket för behållaren. Stäng huven.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126358.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.