Hur man håller Bil Windows frostfri När parkerade utanför

Under vintermånaderna, kan det vara jobbigt att skrapa is och frost från din bilfönster. Inte bara har du att gå upp tidigt så att du har några extra minuter för att göra jobbet, men du måste också stå i isande kallt medan du gör det. Genom att parkera din bil i ett garage, behöver du inte oroa dig för frostiga fönster på vintern. Men om du inte har ett garage, kan du slåss ändå tillbaka för att förhindra frost från anställer stor förödelse på dina fönster. Saker du behöver
Shed
Tarp
Sprayflaska
Vinäger
Vatten
Isopropylalkohol
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i en utomhus skjul om det finns en tillgänglig. Även skjulet inte kommer att ge full täckning som en hel garage skulle ge, kommer täckningen att vara tillräcklig för att hålla frost utanför ditt fönster.
2

Täck utsidan av bilens fönster med en bil tarp . Om du inte har en tarp, kan du även använda ett blad, filt, papp eller något annat material som är tillräckligt stor för att täcka alla fönster.
3

Köp en speciell frostfri fönster lösning för att skydda bilens fönster från frost. Du kan köpa dessa professionella lösningar från en lokal bil leverans butik.
4

Spraya bilens fönster med en hemmagjord ättika och vatten lösning. För att göra lösningen, kan du använda 3 delar ättika till 1 del vatten. Till exempel, om du använder 3 dl vinäger, kommer du att använda en kopp vatten. Fönstren ska sprayas med ättika och vatten lösning innan du låter din bil stå över natten.
5

Blanda 1 dl isopropylalkohol med 1 qt. vatten. Använd en sprayflaska att spraya alkohol lösningen på ditt bilfönster innan man tillåter bilen att sitta under långa perioder i kylan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126290.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.