Enklaste sättet att öka MPG på en 2000 Honda Accord V6

Honda Accord har ett rykte om att vara en pålitlig och bränslesnål bil. Även nyare modeller har förbättrats miles per gallon (mpg), har 2006 års Accord fortfarande en bränsleförbrukning på cirka 26 mpg. Höga priser på naturgas och en dålig ekonomi har gjort det nödvändigt att spara på gas pengar. V6-modellen väljs över V4 modellen på grund av ökad hästkrafter och fler alternativ. Däremot kan följa några tips förbättrar mpg kraftigt i V6 och göra det så bränslesnåla som den fyrcylindriga modellen. Instruktioner
1

Drive på hastighetsgränsen. Din bil kommer att få den bästa bränsle körsträcka på 55 till 60 miles per timme. Enligt Department of Energy, kommer inte att köra i denna hastighet öka bränsleförbrukningen med 7 procent till 23 procent. När motorvägen är klar, använder farthållaren för att ytterligare förbättra mpg. På ett säkert och kontrollerat sätt
2

Drive. Acceleration och bromsning aggressivt kommer att förbruka mer bränsle och kraftigt minska bränsleeffektivitet. I jämförelse med den fyrcylindriga Accord kommer V6-modellen bränner mycket mer bränsle under plötslig acceleration och inbromsning. När du närmar dig en stoppskylt eller rött ljus, bryts successivt. Efter stopp, accelererar långsamt för att maximera bränsleeffektiviteten. Försiktig körning kommer också att göra vägen säkrare för andra bilar.
3

Utför konsekventa underhåll kontroller för att åtgärda eventuella kvardröjande problem. Även de minsta fel kan öka bränsleförbrukningen genom att tvinga motorn att bränna mer bränsle för att kompensera. Den 2006 Honda Accord är en ganska gammal modell. Om drivs regelbundet, kan bilen ha förvärvat nära 60.000 miles, vilket gör det viktigt att ha löpande underhåll kontroller. Till exempel nämner The Department of Energy att blåsa dina däck till det rekommenderade trycket kommer att förbättra bränsleeffektiviteten med 3 procent.
4

Låt inte din bil tomgång. Stående parkerad med motorn igång avfall bränsle. Såvida du värmer upp din bil eller fastnat i trafiken, bör du stänga av motorn. Starta bilen brinner mycket mindre bränsle än att låta den gå på tomgång i flera minuter.
5

bort överflödiga kilon från din bål och baksätet. Den Accord är en mycket populär bilmodell, ofta köps av pengar-medvetna familjer som vill ha en pålitlig bil. Men människor tenderar att lämna många onödiga saker i bagageluckan och glömma dem. Den ökade vikten tvingar motorn att förbränna mer bränsle för att nå samma hastighet. Såvida inte artikeln är nödvändig för varje biltur, ta bort den från bilen.
6

installera uppgraderingar förbättra mpg. Byt ditt kall luft intag för en anpassad modell. En anpassad kall luft intag förbättrar bränsleförbrukningen genom förmedling av syre mer effektivt till motorn. En ny prestanda luftintaget kommer också att förbättra hästkrafter. Genom att ersätta ett igensatt luftfilter kan minska motorns verkningsgrad och tvinga mer bränsle som skall brännas. Enligt Department of Energy, kan installera ett nytt luftfilter öka bränsleeffektiviteten med 2 till 6 procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126246.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.