Effekt fönster byte Instruktioner

Elektriska fönsterhissar är eldrivna bilfönster som har nästan helt ersatt den gamla hand-vände vev änkor handtag bil. Om din bil fönstret är trasig eller behöver bytas ut av någon anledning, kanske du vill veta det korrekta förfarandet för att ersätta det. Ta bort en gammal makt fönster och installera en ny är en process som varierar lite från modell till modell, men det kan i allmänhet göras av någon bilägaren. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Silvertejp
Sax
Lim
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna den inre dörrpanelen på din bil. Beroende på din bilmodell, ta bort alla delar från panelen först, inklusive dörrhandtag, armstöd och triangel fönstret täcker. Ta bort alla skruvar på panelen. Sedan bända loss panelen med en platt skruvmejsel.
2

Dra av fuktspärr från dörren och ställ den åt sidan. Du kommer att installera detta senare. Var noga med att inte riva loss plastkåpan när man skalar bort det.
3

Leta klämmorna innanför dörren som håller fönstret. Lossa klämmorna och lyft fönstret till toppen av dörren. Säkra fönstret till toppen av dörren med silvertejp. Bilen fönster ska se ut som det är stängt.
4

lokalisera och ta bort skruvarna till fönsterhissen regulator med en platt skruvmejsel. Det finns vanligtvis sex bultar, men det beror på bilmodell.
5

Koppla bort alla kablar som är anslutna till makten fönster regulator. Ta bort den gamla regulatorn fönsterhissen genom att vrida den och dra ut den genom öppningen på dörren.
6

Placera den nya regulatorn innanför dörrpanelen. Var noga med att placera den nya makten regulator i samma position som den gamla. Se bruksanvisningen till din bil om du är osäker på positionen.
7

Dra åt alla bultar i den nya makten regulator med en skruvmejsel.
8

Placera fönstret till den nya makten regulatorn. Ta försiktigt bort tejpen som håller fönstret och sakta sänka den i ramen av regulatorn. Dra åt klämmorna i fönstret, men gör det något lös så att du inte bryter glaset.
9

Anslut kablarna till den nya makten regulatorn. Kör trådarna genom hålet på sidan av dörren och den gummislang som ansluter dörren till bilen. Se bruksanvisningen till din bil för att korrekt ansluta alla kablar och terminaler tråd. Allt ska anslutas enligt instruktionerna.
10

tillbaka fuktspärr, resten av de delar av dörren och locket av dörrpanelen. Följ steg 1 och 2 i omvänd ordning. Om det behövs, justera locket för att passa alla växlar, handtag och delar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126216.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.