Hur man laddar en automatisk batteri utan en laddare

Att ha ett dött bilbatteri är en olägenhet och kan vara farliga. Oavsett om du kommer för sent till jobbet eller på en tom parkeringsplats sent på natten, fixa problemet och komma tillbaka på vägen är viktig. Utan en billaddare, snabbt tänkande, en vägkant underhållssats och grundläggande kunskaper kommer att hjälpa. Med startkablar och ett användbart medborgare närheten hjälper dig att få batteriet laddat och förmågan att komma tillbaka på vägen samtidigt sätta dig ur farans väg. Saker du behöver
startkablar
Visa fler instruktioner
1

hålla ett kit bilverkstäder i bagageutrymmet. Satsen innehåller en filt, skruvmejsel, extra säkringar, ficklampa och andra saker som behövs på den mest obekväma gånger under nödsituationer.
2

Ta startkablar ur satsen. De startkablar har två metall klämmor på varje ände. De är färgade i rött och svart plast för de positiva och negativa polerna på laddningen och laddade bilen. Förvara din mobiltelefon laddad i nödfall
3

. Ring vänner eller familj för att träffa dig och hjälpa dig att hoppa starta din bil eller hitta ett närliggande företag att ha någon som hjälper dig att hoppa i bilen.
4

Förvandla dina nycklar till "off" läge. Se till att din bil är i en säker position och kommer inte att flytta. Om du är på en kulle, i parkeringsbromsen. Lyft din bils huva.
5

Placera dina negativa startkablar på batteripolerna. Placera de svarta klämmorna på metallramen på din bil. Placera anslutning så det är säkert och kommer inte att gå lätt. Om du inte har en anslutning som är säker, placera de svarta klämmorna på den svarta terminalen. Placera den andra änden av den svarta klämman på goda minuspol.
6

Placera det andra paret av startkablar på den röda, positiva terminaler i varje bil. Placera de röda klämmorna på den positiva polen (märkt positiv) på din bil. Placera den andra änden av de röda klammorna på den positiva polen på bra batteri. Avgiftssystemet bil Operatören bör starta sin bil först och låt den gå en minut eller två.
7

Låt ditt bilbatteri att rita en avgift för ett par minuter. Starta bilen. Din bil bör inledas omedelbart. Om den inte gör det, vänta några minuter och starta den igen. När bilen startas, låt den gå och få en laddning innan du stänger av den. Lossa batterikablarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126177.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.