Hur man skall höja en bil Hood

Innan du kan kolla oljan i bilen, fylla på vätska vindrutetorkare eller hoppa batteriet, behöver du åtkomst under bilens huv. Lyckligtvis behöver du inte vara en bilmekaniker för att lära sig hur man lyfter en bil huva. De flesta fordon har en spärr inuti, vanligen under ratten och nära där din vänstra ben är placerad under körning. Med några enkla steg kan du höja huven i en minut eller två. Saker du behöver
Handskar
Vehicle bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Läs fordonets bruksanvisning att fastställa den exakta platsen för huven spaken inuti bil. Leta efter en spak som normalt kommer att säga "Hood" eller ha en ritning av en bil med sin huva upp. Dra i spaken, vilket bör leda till din huv till våren uppåt ungefär en tum eller så.
2

Sätt på ett par av körning eller arbete handskar för att hålla händerna från att bli smutsiga stund under huven. Kontrollera att fordonets antingen är avstängd eller placeras i parken innan du går på framsidan av din bil där huven spärren är typiskt placerad. Nå under lätt öppnade huven för att hitta spärren Huvlås.
3

Flytta spärren till ena eller andra sidan för att lossa huven. Lyft huven helt. Hitta den långa metallstång försedd på de flesta bilar som vanligtvis ligger nära huven spärren inuti motorrummet. Lyft stången och sätt in det i ett fack på undersidan av huven för att hålla huven höjs säkert.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126166.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.