Hur man tar bort en rattstång i en 1973 Super Beetle

Att upprätthålla en 1973 Super Beetle är inte så komplicerat som att upprätthålla nyare versioner av Beetle. Detta beror främst på att 1973-modellen mestadels behandlar mekaniska och inte elektriska problem. Mekaniska reparationer kan innebära problem med din Beetle ratt. Om du vill ändra eller reparera ratten i din Super Beetle, kanske du vill veta hur man tar bort rattstången. Saker du behöver
brukskniv
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Park ditt 1973 Super Beetle på plan mark och ta nyckeln ur tändningen. Vid parkering av Super Beetle, se till att hjulen är placerade rakt fram.
2

minuskabeln på bilbatteriet. Minuskabeln på batteriet har en "-" tecken och är färg svart
3

Bänd upp mitt locket på ratten med en mattkniv.. Var försiktig så att du inte skadar locket på ratten.
4

Leta tråden inuti hjulet som förbinder tutan till hornet och koppla loss den. Var försiktig så att du inte skadar kabelnätet inne i rattstången.
5

bort ratten fästskruven och skivan under den med en spärr. Avsätt både bulten och brickan åt sidan.
6

Dra ratten mot dig försiktigt men stark nog för att ta loss den från rattstången. Wiggle hjulet runt för att lossa det från axeln. Avsätta hjulet på en mjuk yta så att du inte skadar det.
7

bort den övre och nedre luckan på rattstången. Ta sedan bort bultarna på rattstången. Skjut av blinkers och ta bort växlarna Vindrutetorkare.
8

bort den övre kolumnen fästskruvar och ta ut den övre rattaxeln och röret tillsammans. Ställ hela enheten åt sidan och gå på den nedre delen av rattstången.
9

Ta bort den nedre rattstången hållarskruven och våren med en spärr. Ta sedan bort den viktigaste klämbult på rattstången.
10

Dra ut den nedre rattstången från golvet styrelsen att lossa den helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126138.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.