Hur man sköter om en fettspruta

En fettspruta är en handdriven eller luftdrivna verktyg som smörjer ett visst område genom en liten öppning. Denna lilla öppning möjliggör större precision vid smörjning objekt som smörjnipplar. Rätt skötsel och underhåll är absolut nödvändigt med fettsprutor, utan det är de mer benägna att sluta fungera och eventuellt skada användaren. Ta en stund att ta hand om din fettspruta ska garantera säkerhet och precision. Saker du behöver
Rags Cloth
Container
Scale
Visa fler instruktioner
1

Store smörjsprutan i en sval, torr plats , undvika varje möjlighet till hög värme. Placera pistolen vågrätt och täck den med en trasa för att undvika att damm och partiklar förorenar pistolen.
2

Inspektera fettspruta innan du använder den. Leta efter läckande anslutningar, skadade delar snedställning av alla delar och andra föremål som kan orsaka problem när du använder. Använd inte pistolen om den är skadad.
3

Rengör utsidan av vapnet helt och noggrant före användning. Använd en torr trasa för att torka bort fett och smuts på ytan. Överbliven fett kunde göra vapnet hala, vilket gör att användaren kan släppa det.
4

Testa munstycket för att se till att det är klart innan du använder. Pumpa en liten mängd fett på en annan trasa att rensa öppningen och sedan torka av den.
5

Torka pistolen helt efter användning så att den inte drar till sig damm och partiklar. Detta kommer att gå långt i att hålla den ren och fungerar bra över tid.
6

Kalibrera smörjmedelsprutan regelbundet för att räkna ut hur mycket fett som pistolen doserar per pump. Detta kommer att ge dig en mer exakt dos för din pistol. För att göra detta, väger en container. Fyll behållaren med 10 pumpar av fett från fettspruta och väga det. Subtrahera behållarens vikt och dividera med 10. Detta kommer att ge dig vikten av varje pump - viktig information för att tillämpa fett Addera
. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126109.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.