Hur man rengör ett batteri kabelanslutning med bakpulver

En bil batteri har två anslutningar för att batteriet ska fungera. Batteriet ger tillräckligt med ström för att startmotorn att dra runt motorn. Efter tid, batteri anslutningsklämmor börjar korrodera och bli smutsig. Detta hindrar funktionen och tillförlitligheten hos batteriet. Med husgeråd såsom bakpulver, rengöring av anslutning är en direkt process. Det är viktigt att rengöra ett batteri kabelanslutning gång i halvåret för att hålla en fast länk. Saker du behöver
Drinking Cup
Mätbägare
Fork
Wrench
Stålborste
Rag
Visa fler instruktioner
1

Häll 1 msk. av bakpulver i dricksvatten cup. Fyll en mätglaset med varmt vatten. Häll mätglaset långsamt i bakpulver. Vispa varmt vatten och läsk med gaffel för att lösa upp lösningen.
2

Ta bort bultarna på anslutningarna. Vrid moturs på bulten. Sätt åt sidan så att bultarna är på en säker plats.
3

Placera anslutningarna inuti bakpulver lösningen. Låt batteriet kabelanslutningar blöt i ca 12 minuter.
4

Skrubba anslutningsterminalen med stålborste. Skura bort smuts och korrosion. Rengör topp och sidor. Vänd sedan över för att rengöra den nedre delen. Upprepa för den andra batterikabeln kontakt.
5

Torka varje förbindelse med trasan. Torka runt och i hela den för att ta bort all fukt. Båda anslutningarna måste vara helt torra innan du sätter tillbaka till batteriet.
6

Placera anslutningsterminalen på batteriet. Bolt på plats genom att vrida medurs. Upprepa för den andra kabelanslutning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126092.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.