Förhindra att Auto Mögel

En bil är ett litet, begränsat område som snabbt samlar in och behåller fukten, som så småningom kommer att vända sig till mögel om vattenhalten inte försvinna på egen hand. När mögel har bildats, du är kvar med en smaklös illaluktande fordon, tillsammans med alla bakterietillväxt i samband med mögeltillväxt. Du kan ta några förebyggande åtgärder för att se till att mögel inte växer i din bil. Saker du behöver
Pappershanddukar
Bakpulver
Tvättmedel
Skål
Vatten
Rice
plast smörgås påsar
Rengöringsduk
Vispa
Vakuum
Visa fler instruktioner
1 fläckar

Blot så snabbt som möjligt när de uppstår. Blot med en handfull pappershanddukar för att absorbera så mycket av fläcken som möjligt. Strö med en tung beläggning av bakpulver för att dra upp resten av fukt, vilket kommer att förhindra mögel tillväxt.
2

Rengör insidan av bilen med så lite vatten som möjligt. Häll en kopp vatten i en skål med 2 msk. av tvättmedel. Vispa till en stor mängd såpvatten, och ösa löddret med en rengöringsduk. Gnugga såpvatten över inredning tyger. Upprepa vispen och ösa proceduren tills du har rengjort hela interiören. Du kommer att använda något vatten vid rengöring, ger en grundlig rengöring utan införandet av fukt. Addera 3

Strö en damning av bakpulver över alla säten och mattor var några månader, särskilt under fuktiga vädret . Den bakpulver kommer att absorbera fukt snabbt. Låt bakpulver sitta i 2 timmar, och vakuum för att samla bakpulver.
4

Fyll en plast sandwich väska till 3/4 med ris. Placera öppnade påsen i en sidodörr, eller säker plats där den inte kommer att välta eller spilla. Riset kommer att absorbera fukt och därmed förhindra mögel. Kasta ris, och ersätt med färskt ris en till två gånger per år eller vid behov när du upptäcker fukt inuti väskan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126048.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.