Fördelarna med en Transmission Cooler

Alla som någonsin har haft att ersätta en sändning vet hur dyrt och tidskrävande processen kan vara. Vanlig körning kan placera stress och påfrestningar på någon sändning, och hård körning eller släp drar kan göra stammen ännu värre. Installera en överföring svalare på din bil kan minska stress och påfrestningar på din sändning och hjälpa den att köra mer effektivt. Installera en överföring kylare har ett antal viktiga fördelar, och det är viktigt för fordonsägare att titta närmare på dessa fördelar. Cooler Running

dra en släpvagn kan sätta en hel del påfrestningar på en överföring och att tilläggsbeloppet kan orsaka att transmissionen överhettas. Installera en transmission kylaren är det bästa sättet att förhindra detta överhettning och stoppa transmissionsolja från att bryta ner. När transmissionsolja blir för varmt, kommer det att brytas ner, och när denna uppdelning sker transmissionsolja kommer inte längre att kunna ge det skydd den var avsedd att ge. Genom att använda en överföring svalare, kan du vara säker på att transmissionsolja fortsätter att göra sitt jobb mellan förändringar.
Minskade kostnader

Installera en överföring svalare kan öka den användbara livslängd automatisk växellåda genom att tillåta växellådan att köra svalare och mer effektivt. Eftersom nya växellådor kan kosta tusentals dollar i delar och arbete, spendera några hundra dollar för att köpa och installera en överföring kylare är väl använda pengar. Om växellådans livslängd ökar med ytterligare 10.000 till 20.000 miles, kan överföring svalare mer än betala sig.
Bättre bränsleekonomi

När överföring kylare är på plats på motorn och transmissionen kommer inte behöva arbeta så hårt, och det kan leda till bättre bränsleekonomi. De ytterligare kostnadsbesparingar från en ökning av bränsle körsträcka kan betala kostnaden för överföring svalare och tillhörande driftskostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126017.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.