Problem med 2000 Ford Focus

Under hela 2000-talet, var Ford Focus föremål för flera återkallelser. Enligt Insideline hemsida, fanns det åtta återkallelser under modellens första år på marknaden ensam. Ford tjänstemän ansåg de rapporter som tillräckliga skäl för att inleda återkallelser mellan år 2000 till 2009 av olika anledningar. Varvtalsreglering

Enligt Auto Mall USA webbplats, den 12 oktober 2000 återkallade Ford Motor Company ungefär 28.800 årsmodell 2000 Fokuserar på grund av en defekt med en viss kabel. En av kablarna hade en tråd som var tillräckligt lång för att fånga på hylsan under full gas acceleration. Den oro var att gasreglaget inte skulle kunna återgå till tomgång. Det skulle resultera i minskad fordonskontroll, och möjligen en krasch.
Latch Problem

På många Fokuserar, låset krånglade. Den 1 februari 2005 erinrade biltillverkaren 589.932 Fokuserar. Den Automall USA webbplats skyller problemen som ledde till återkallelsen till en ackumulering av korrosion på bakdörren på bilen. Detta orsakade bakdörren spärren inte öppna och stänga ordentligt. Resultatet av detta skulle bli att dörren kan öppnas medan bilen var i rörelse, vilket kan orsaka en åkande faller ut.
Bränslesystem Frågor

Den 19 november 2003 erinrade bilföretag 671.000 2000 Ford Fokuserar på grund av bränslefiltret kontaminering. Detta problem kan minska flödet av bränsle till motorn. Underlåtenhet att diagnostisera och behandla detta tillstånd kan blockera bränsleflödet till motorn tillräckligt för att orsaka en krasch. Den Carcomplaints hemsida nämner frågor bränsletillförsel som den sjunde vanligaste klagomål från konsumenter angående denna bil.
Wiring /Belysning

Den 6 december 2000 återkallade Ford ca 74.500 Fokuserar . Enligt Auto Mall USA webbplats, bar en decklid kablage ut, utveckla trasiga ledningar i området Bend av kablaget. Den oro var att en kort kunde uppstå, vilket skulle kunna orsaka en säkring för att öppna. Detta, i sin tur, kan orsaka en stopplykta eller ett bakljus för att sluta fungera. Webbplatsen påpekar att detta kan öka risken för en krasch. Enligt Carcomplaints hemsida, är detta det 13: e vanligaste konsumentklagomål mot 2000 Ford Focus.
Vindrutetorkare

Auto Mall USA Webbplats rapporterar att ett återkallande av över 1.000.000 Fokuserar ägde rum den 8 augusti 2001, eftersom en övergång i plastskyddet för torkarmotorn växel krånglade på några 2000 Ford Fokuserar och överhettad. Företaget såg potentialen för förlusten av vindrutetorkare funktion, vilket kan leda till minskad synlighet under en regnstorm eller snö och is uppbyggd och eventuellt en olycka. Den Autobeef hemsida listar detta som den fjärde vanligaste klagomålet mot bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125998.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.