Hur du ändrar ett filter Cabin Air i en VW Jetta

Stugan luftfilter VW Jetta är utformad för att förebygga föroreningar, pollen och andra allergener från att komma in i hytten på fordonet under drift. Filtret är placerat i luften avdunstningssystemet i motorrummet, där luftintaget till fordonets bultarna till brandväggen. Jetta ägare med en hög känslighet för allergier kommer att gynnas av byte av filter, som i likhet med alla andra filter, kan bli igensatt efter tid. Dessutom, på modeller utrustade med A /C, byta filter vid schemalagda underhållsintervaller kommer att ge bättre kvalitet på luftintaget, liksom regelbunden avfrostning och luftinblåset. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Byte stuga luftfilter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven av Jetta, med motorn avstängd. Närma passagerarsidan kåpa vent, ligger strax nedanför vindrutan torkararmen.
2

Använd stjärnskruvmejsel för att skruva loss de fyra plast trim skruvar som håller kåpan vent på plats.

3

Dra gummikudde längst ner på huven vent från vänster till höger, tills den sectional pjäs avlägsnas (halvvägs över längden av motorrummet).
4

Ta bort kåpan vent att exponera filtret ram.
5

Tryck nedåt på de två låstungorna av filtret och ramarrangemanget, dra sedan något utåt och sedan uppåt för att ta bort ramen och filter.

6

unseat det gamla filtret ur filterramen, tar notera riktat flöde av filtret (oftast märkt med en pil på sidan av ramen).
7

Sätt in det nya filtret i ramen, vilket gör att de fyra låsflikarna på toppen av ramen anpassa ordentligt med revbenen i filtret och riktat flöde är korrekt.
8

Sätt tillbaka ramen och filter fack i huset och sedan trycka ned något på det, tills de två låsflikarna i ramen klickar på plats.
9

tillbaka kåpan vent och kvarhållningsflikar skruv, byt sedan gummikudde. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125936.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.