Hur man installerar Omslag bromsdamm

Lättmetallfälgar ser vassa när de är rena och blanka, och de kan lägga till ytterligare en dimension av estetik till ditt fordon. Du bör rengöra och polera legeringar regelbundet för att behålla sitt utseende och skick. Ett problem som många ägare kämpar med är det damm som skapas av fordonets bromsbelägg. Installera en uppsättning av bromsdamm sköldar är ett smart sätt att skära ned på denna fråga. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Jack står
Damm sköldar
Visa fler instruktioner
1

Lossa hjulbultarna som håller hjulen på, med användning av en rörtång. Lyft bilen med en domkraft och vila bilen på pallbockar. Avsluta bort hjulet nära hörnet var bilen höjdes.
2

Lay hjulet nedåt så att du kan komma åt baksidan av det. Placera hjulet på en handduk eller en mjuk yta för att undvika repor på finish på hjulet.
3

Lokalisera den röda pilen på dammskyddet, vilket indikerar rätt riktning av skölden. Orientera skölden så att pilen pekar i samma riktning som hjulet kommer att rulla i när du kör bilen framåt.
4

Skjut dammskyddet på insidan av hjulet, hålla riktningspilen synliga. Linje hålen i dammskyddet upp med lug hålen i hjulet. Sätt på ett tryck på den yttre kanten av dammskyddet. Den plana ytan av skölden ska ligga plant mot navets yta av hjulet. Du kanske måste trycka hårt för att få skärmen att sätet ordentligt.
5

Se till att det inte finns något mellanrum mellan kanten av skärmen och ytan av hjulet, sedan installera hjulet på din bil.
6

Installera och dra åt muttrarna. Snurra hjulet för hand för att säkerställa att det inte någon skrapar eller gnuggar ljud. Sänk bilen till marken och dra åt muttrarna med en rörtång till rätt specifikation som anges i instruktionsboken för din bil. Upprepa dessa steg för alla återstående hjul på din bil, en i taget.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125907.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.