Hur man byter strålkastare lökar på en 2003 Volkswagen Jetta

Du bör hålla din strålkastare fullt funktionsdugliga på 2003 Volkswagen Jetta. Utan fungerande strålkastare, minskar ditt synfält kraftigt i svaga ljusförhållanden. Många stater kräver att din strålkastare vara funktionella, så kör med en utbränd strålkastare kan resultera i en trafik citat. Du kan komma åt lamporna lätt från motorrummet. Den 2003 Jetta använder en 9007 strålkastare glödlampa, finns på de flesta bildelar butiker. Instruktioner
1

Öppna huven på din Volkswagen Jetta och vila huven på den stång. De strålkastare lökar på din Jetta är lätt åtkomliga inifrån motorrummet.
2

Tryck fjäderklämman på baksidan av strålkastare montering och bort dammskyddet från baksidan av enheten.

3

Dra anslutningen till ledningsnätet rakt ut på baksidan av lamphållaren. Dra klämman bort från basen av lampan och dra ut glödlampan rakt ut från strålkastare församling.
4

Sätt i den nya glödlampan i strålkastaren montering. Placera klämman för att fästa glödlampan. Tryck ledningarna anslutning på lampan.
5

tillbaka dammskyddet på baksidan av strålkastare montering och fäst den med klämman. Upprepa proceduren på motsatt sida om det behövs.
6

Stäng huven och testa dina nya strålkastare för att säkerställa att de fungerar som avsett.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125890.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.