Hur Bleed kylvätska från en 1998 Elantra

skillnad senare modeller av Hyundai Elantra, har 1998 års version inte en avluftningsventil inbyggd i kylsystemet. Som med alla bilar ändå, blödning kylvätskan är en nödvändig del av att ändra kylmedel eller påfyllning det efter att du tagit bort tillräckligt för att låta dig installera en ny termostat. Man måste vara försiktig när man blöder kylmedel från en 1998 Elantra, men vad du verkligen ta bort är luft i systemet, kan det uppvärmda kylmediet orsaka allvarliga brännskador om du inte vet vad du ska göra. Saker du behöver
1998 Hyundai Elantra bruksanvisning
Kylvätska
Auto jack
Tjock rag
Visa fler instruktioner
1

bort kylaren fylla cap. Fyll kylaren och overflow tank på 1998 Hyundai Elantra med ny kylvätska till den nivå som anges i din instruktionsbok eller märkt på sidan av varje behållare. Sätt tillbaka locket.
2

Placera din auto jack under höger framlyft punkt på din Elantra. Om du inte har en instruktionsbok för att visa dig var det är, titta under bilen och du kommer att se en platt plats ingjuten i sidoskena av chassit till framför passageraren sidodörr, passa upp på jack med denna punkt. Lyft den högra sidan av bilen från marken.
3

Starta motorn och låt bilen komma till normal temperatur. Titta fläkten bakom radiatorn. När fläkten har slås på och av två gånger, stängde bilen motorn.
4

Sänk bilen tillbaka till marken och ta bort domkraften underifrån det.
5

Ta bort kylaren påfyllningslocket och fyll på din kylvätska så det är på rätt nivå. Sätt tillbaka locket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125817.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.