Hur du ändrar ett batteri i en Chrysler 300C

Chrysler 300C har en europeisk design bakgrund, eftersom det var en av de bilar som produceras när Chrysler ägdes av Daimler, bildar Daimler-Chrysler Corporation. På grund av detta, är inte allt på samma plats som det skulle vara i en amerikansk bil. Batteriet, till exempel, är beläget i bakluckan i stället för under huven. Detta håller batteriet kylaren, vilket gör att den håller längre. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Ersättningsbatteri
Visa fler instruktioner
1

Pop stammen och ta tag i handtaget på undersidan av brädan. Dra upp den och hänga den, med hjälp av den medföljande hängare på tavlan på insidan av bakluckan.
2

Koppla bort minuspolen från batteriet, med hjälp av en skiftnyckel, sedan upprepa processen med den positiva polen.
3

skruva isär batteriet tie-down från golvet, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft ut batteriet ur batterifacket och ställ den åt sidan för framtida återvinning. Placera det nya batteriet i bagageutrymmet och fäst den, använder batteriet tie-down och 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Anslut den positiva polen på batteriet, med en öppen- fast nyckel, anslut sedan den negativa terminalen på samma sätt. Starta fordonet för att säkerställa att den fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125760.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.