Hur man tar bort en lagemav Från en lavin

När Chevrolet introducerade sin senaste raden av mickar i 1999 introducerade också ett nytt slutet system hjullager som gjorde byta ut flera hjullager föråldrade. Denna förändring föras över till Chevrolets SUV lineup, som innefattar truck /SUV Chevrolet Avalanche och Cadillac Escalade EXT. Dessa nya lager kan fortfarande misslyckas dock, och om du behöver byta dem, är det första du måste göra bort de gamla. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och uttag
skiftnyckel uppsättning
platt skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av bilen med domkraft och ställ den på pallbockar. Kontrollera att fordonet är fast på läktaren innan krypa under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan.
2

Unbolt bromsoket från styrspindeln och ställ den åt sidan, med stöd av en extra pallbock eller ens domkraften självt. Se till att bromsoket inte stöds av bromsledningen, som det skulle kunna skadas. Skjut sedan bromsrotorn bort av navet och placera den åt sidan.
3

Lokalisera kablaget som rinner av navet och följ den till sin sele anslutning på ramen. Koppla de två selar med händerna. Det finns också ett klipp på övre länkarm som håller kabeln på plats. Använd platt skruvmejsel för att öppna upp klippet och dra tråden fri.
4

skruva isär navet från baksidan av styrspindeln med hjälp av en skiftnyckel. Lyft navet av knogen och lägg den åt sidan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125753.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.