Hur man installerar en Chrysler 300 Grille

Chrysler 300 är en populär sedan. Det finns ett antal orsaker till att det främre gallret på en 300 kan behöva tas bort och installeras. Kanske det ser värre för slitage, och du vill ersätta den med en ny grill. Den 300 är också en populär bil för modifiering, och det finns många eftermarknaden mesh galler finns som kan förbättra sitt utseende. Ta bort gallret på en 300 kommer att kräva en förskjutning skruvmejsel. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Phillips skruvmejsel bit
Torx skruvmejsel som
Offset, ledad spärr för att hålla skruvmejseln
bit
Visa fler instruktioner

1

Öppna den främre huven. Undersök området runt gallret. Grillen har två plast paneler som täcker den övre kanten. Ta bort de plastbitar genom att dra ordentligt på dem. Ställ dem åt sidan.
2

Leta sedan bort de fyra plastinsatser dold av plastlock. Dessa kan försiktigt bändas ut med en platt skruvmejsel. Ställ dem åt sidan för återanvändning.
3

Dra plastlocket fäst stötfångaren bort från bilen några inches för att få tillgång till grillen skruvarna. Dra inte locket hela vägen ut.
4

Leta skruvarna som håller gallret på från motorrummet sidan av gallret runt grillen omkrets. Det finns två plast fyrkantiga skruvar, en på varje sida, och åtta Phillips skruvar huvudet på toppen och botten.
5

Ta bort de övre skruvarna först då de plast skruvarna på vardera sidan med rätt storlek Torx (stjärnformade) skruvmejsel.
6

Använd dina händer för att känna över den nedre kanten av gallret och lokalisera de nedre skruvarna, som är svåra att komma åt. Använd Phillips bit och offset spärr, ta bort de nedre skruvarna genom att skjuta spärren under grillen och lossa skruvarna. Dra gallret bort från bilen utan att tappa den.
7

tillbaka gallret genom att placera den nedre kanten på plats. Försiktigt börjar de nedre skruvarna med fingrarna dra åt dem med den förskjutna Ratchet och Phillips bit.
8

Montera de övre skruvarna och de två sidoskruvarna plast. Skjut plastkåpan fäst på stötfångaren på plats igen. Sätt tillbaka plastpluggarna genom att skjuta dem i sina hål. Knäpp plastskydden på plats som överlappar gallret. Stäng huven.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125740.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.