Hur man tar bort ett tillbehör Remspännare på en Ford Focus

Ta bort spännaren tillbehöret bältet på Ford Focus kräver avlägsnande av endast en skruv. Spännaren är avgörande för korrekt drift av bandet som det håller bältet tätt på remskivorna som driver din generator, vattenpump, servostyrning och luftkonditionering kompressor. Om spännaren inte fungerar och bandet tillåts slira, stängs inte tillbehören effektivt och bältet får glasyr och misslyckas tidigt. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från batteriet och lägg den åt sidan för nu. Placera den så att den inte kan falla tillbaka mot batteriet tills du är redo att installera det.
2

Placera en spärrnyckel med inga uttag på den i det fyrkantiga hålet som är i klacken längst änden av spännaren. Vrid spärren moturs och frigöra spänningen skjut sedan Serpentine belt utanför spännaren. Släpp långsamt spännaren och ta bort spärren.
3

Lokalisera bulten i spännarmen på slutet bort från remskivan. Detta är monteringsbulten och det gängorna i motorblocket.
4

Ta sträckaren monteringsbulten med en hylsa och spärrskaft. Dra spännaren rakt av motorn. Låt bältet om över remskivorna för att möjliggöra en enklare installera senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125697.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.