Hur att rengöra en bil Rusty Fuse Block

Säkringen blocket på din bil är en viktig aspekt av kablage och elektriska system. Över tiden, kan säkringen blocket också blivit anfrätt och rostiga, vilket kan leda till en dålig anslutning mellan säkringarna och kontakterna metall på säkringsplinten. Rengöring en rostig säkringsblock tar bara några minuter och ser till att säkringarna och säkringen blocket fungerar korrekt. Saker du behöver
Oxidation lösningsmedel
Stålull
Visa fler instruktioner
1

lokalisera säkringen blocket. Detta kan vara placerad i en mängd olika ställen beroende på märke och modell, men ofta installeras i motorrummet.
2

Lyft av locket för säkringen blocket. Ta bort säkringarna som är installerade i säkringsplinten försiktigt dra dem ut för att undvika att bryta dem. Notera vilken säkring gick i vilken depå för senare ominstallation. Addera 3

Spray en oxidation lösningsmedel på metalldelar säkringsblocket, särskilt säkringsterminalerna. Gnid någon rost och korrosion av med stålull. Upprepa processen för att spraya renare på och sedan skrubba bort all rost och korrosion med stålull. Torka säkring block med en ren, torr trasa.
4

tillbaka säkringarna i blocket, se till att de installeras i rätt plintar. Byt ut eventuella utbrända säkringar med nya säkringar. Sätt tillbaka locket på säkringsplinten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125673.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.