Hur man ändrar Inre Lager på en Load Rite Trailer

Från tid till lagren på släpvagnar går helt enkelt dåligt av många skäl. Bristande underhåll, överbelastning, eller en billigare kvalitet av lagerfett och lagren är de viktigaste bidragande faktorerna i dessa misslyckanden. Du ska aldrig slarva när du byter någon typ av delar släpvagnsaxeln grund av den ständiga påfrestningen på dessa komponenter. Axlarna, hubbar och fordon koppel bör vara ditt huvudsakliga fokus beträffande kvalitet. Ju mindre däckstorlek på släpet, desto mer försiktighet iakttas. Till exempel, om dragfordonet har 16 eller 18 tums däck kör 70 MPH på motorvägen, hur snabbt du tror att en 13-tums trailer däck går? Faktor i vikten på släpet och du börjar se dilemmat. Lagren på släpvagnen, därför håller på att sättas på prov, och katastrofala skador kan ådra sig om kvalitet delar som inte används och installeras på rätt sätt. Saker du behöver
Jack och lug skiftnyckel
Mässing eller neopren hammare
nål tång näsa
Skiftnyckel Flighter Long körnare sälja Grease
Visa fler instruktioner
Byta lagret
1

Jack upp släpet och ta bort hjulet.
2

Ta bort dammskyddet från hjulnavet genom att knacka på dess yttersta sida som du vrider navet.
3

Ta bort låsningen från spindeln med spetstång.
4

bort axeln mutter och bricka med skiftnyckel (det kommer inte vara mycket snäv).
5

Skjut navet bort av axeln. Du måste fånga den yttre lagret som navet rensar axeltappen.
6

Placera navet på en lämplig arbetsyta med det inre lagret nedåt. Stöd navet på två små träklossar vilar på hjulbultarna (två gamla 2x4x5 tums trä block räcker). Du kan också klämma navet i en tung skruvstäd om tillgängligt.
7

Använda en lång körnare (längd beroende på navet storlek), placera stansen ner genom den yttre lagerbanan öppning och kör den gamla Lager och tätningar ur navet. Upprepa detta steg för lagerbanan (eller kon, med ett annat namn) genom att placera stansen på det övre hörnet av den inre lagerbanan. Slå innerbanan jämnt runt hela sin yta, och se till att inte överkompensera på något ställe. Tanken är att köra loppet ut jämnt.
8

Vänd navet och placera den plant på bordet ytan med insidan av navet uppåt. Placera den nya rasen i navet med ansatsförsedda nedåt (den avsmalnande sidan kommer uppåt). Med en mässing eller neopren hammare mild knacka den nya rasen in i navet, se till att det sitter fast i navet. Du kommer att behöva använda stansen som sittplats loppet helt. (Tips:. Du kan också använda den gamla rasen placeras upp och ner på den nya rasen för inställning ändamål dock inte köra det hela vägen in)
9

Packa nya inre lagret med fett och placera den på innerbanan, vrida den med fingrarna för att grundligt täcka loppet med fett.
10

Placera den nya inre förseglingen på navet och jämnt tryck den på plats. Se till gummit på tätningsorganet är vänd utåt. Den inre lagringen är nu klar.
11

Efter rengöring av gamla axeltappen med lämpligt fett kapningsmedel, skjut försiktigt navet tillbaka på spindeln, noga med att inte skada tätningen på spindeln trådar.
12

Re-pack yttre lagret med fett och skjut den på axeln så långt du kan i navet.
13

tillbaka brickan och muttern . Dra det så mycket du kan genom hand.Using skiftnyckeln, dra åt muttern tätt medan snurrar navet. Dra inte åt muttern. Helst navet ska vända utan bindande och utan lös rörelse från sida till sida.
14

Byt sprinten, sedan dammskyddet av samma ens knacka rörelse användes tidigare med loppet och tätningen.
15

Byt däck och hjulmuttrarna. Sänk ner vagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125647.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.