Hur tar jag en blixt från en säng

På en lastbil är sängen fäst vid ramen av en serie bultar utan bussningar . Ta bort dessa bultar kan vara lite knepigt , bara för att hitta dem och sedan hitta ett sätt att ta bort dem är obekväma ibland . Lyckligtvis , om du vet några tips , kan detta göras lite lättare . I det här fallet är projektet fordonet en 2006 Chevrolet Silverado 1500 pickup , men processen är liknande för andra fordon . Saker du behöver
Ficklampa
1/2-tums ratchet , förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

krypa under bilen och använda ficklampan att hitta de bultar som håller fast sängen till ramen. Ett bra sätt att hitta dessa är att leta efter de sheetmetal tvärbalkar som går tvärs över bredden av sängen golvet och titta på när de ansluter till ramen . Också leta efter tillträde hål i botten av ramen precis under tvärbalkar .
2

Anslut 1/2-tums ratchet , förlängning och uttag ihop och skruva isär den första sängen bulten genom att gå igenom en tillgång hål på botten av ramen. Om det inte är en tillgång hål finns , ta bort förlängningen och använd hylsa och spärrskaft .
3

Lossa bulten tills den lossnar av sängen . Ta sedan bort skruven från ramen och upprepa processen för ytterligare säng skruvar du behöver ta bort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125630.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.