Hur man byter en Honda Element Serpentine Belt

The Serpentine bältet på din Honda Element är en kritisk komponent i motorn och ska kontrolleras för slitage eller skador vid varje oljebyte. Ändra serpentin bälte om du ser sprickor, glasrutor eller delar av bandet saknas. Andra indikationer på en rem som behöver bytas ut kan halka, skrikande eller om du märker att batteriet inte laddas fulla, vilket indikerar att bandet glider på generatorn. En ny Serpentine belt kan köpas hos din Honda-återförsäljare eller de flesta bildelar butiker. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från batteriet med en skiftnyckel eller hylsa och spärrskaft. Isolera kabeln så att den inte kan komma i kontakt med batteriet medan du arbetar på motorn.
2

Lokalisera Serpentine remspännaren på framsidan av motorn. Släpp spänningen på remmen genom att placera en hylsa och spärrskaft på bulten i mitten av spännaren och vrida den medurs. Du försöker inte vrida bulten utan snarare lyfta armen spännaren.
3

Skjut Serpentine belt utanför spännaren och andra remskivor och kassera den. Skjut in den nya remmen i motorrummet och på remskivorna. Släpp spänningen på spännaren genom att vrida det moturs.
4

tillbaka negativa batterikabeln på negativa batteripolen och dra åt med en skiftnyckel eller hylsa och spärrskaft. Starta motorn och titta på bältet för att kontrollera att det körs sant på remskivorna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125605.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.