Hur du ändrar Bulb Fog Lamp i en Nissan Murano

Lampbyte i fabriken dimljuset montering på Nissan Murano kräver avlägsnande av inre fender beskyddare för att komma åt glödlampan. Borttagning av fender beskyddare från under hjulet väl innebär att ta bort flera skruvar och några klipp. Glödlampan, en H-4 halogen, är tillgänglig från Nissan-återförsäljare, de flesta bildelar butiker och vissa varuhus med stora fordonsindustrin sektioner. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid ratten på bilen så att den främre delen av däcket pekade på mitten av bilen. Detta kommer att ge det högsta beloppet av clearance under hjulet väl att arbeta.
2

Lokalisera de två skruvarna som håller fast fender beskyddare till framsidan av fender nära stötfångaren. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Leta reda på de fyra klämmorna längs innerkanten av fender beskyddare och ta bort dem med en skruvmejsel.
3

Dra fender beskyddare ner och leta reda på montering dimljuset på baksidan av stötfångaren. Släpp låsfliken att dra ur kontakten kabelnät som är fäst på baksidan av lampan.
4

Vrid glödlampan moturs för att låsa upp den och ta bort den från huset. Montera den nya lampan i huset och vrid det medurs tills det låses på plats. Anslut kontakten ledningsnätet i glödlampan och tryck in den tills den klickar.
5

Tryck fender beskyddare på plats och installera de fyra clips, trycka tillbaka dem i att låsa dem. Montera de två skruvarna i framkant av fender beskyddare och dra åt dem med stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125464.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.