Hur Seal Pickup Toppers

Plocka upp toppers, eller skärmtak, är en av de mest användbara tillbehör som finns till en pickup. De tillåter dig att täcka och fästa objekt i baksidan av lastbilen, men är i allmänhet inrättas för snabb borttagning när en fri säng krävs. När du installerar eller installerar om en pick up topper är det viktigt att se till att tätningen är bra och kommer inte att läcka. Nästan alla läckor i pickup toppers uppstår där topper möter flaket. Saker du behöver
Stängt cel skumtejp tillgänglig på alla bildelar eller järnaffär.
Scraper
Helper
Visa fler instruktioner
Installera en förseglad topper

1

Lokalisera läckan i ett installerat topper. Markera platsen, ta sedan bort topper för att inspektera och reparera tätningen.
2

Inspektera topper och kanten på pickup säng för något utskjutande vilket skulle hålla topper från att sitta ordentligt på lastbilen säng. Gamla skum tejp är ofta en gärningsman. Skrapa, tvätta eller ta bort något som kan hålla topper från komprimera tätningen. Många nyare pickuper har en tung gummitätning inbyggd i botten av topperen kant. Inspektera tunga tätning för revor, sprickor eller några pinnar, stenar eller annat skräp som kan hämma en bra tätning.
3

Montera skumtejpen längs kanten av lastbilen, klibbiga nedåt. Ställ underhållningsvärde på sängen av lastbilen. Skjut inte topper på bandet. Sliding gör att bandet att riva, och du kommer att få läckage på tår platser. Du måste verkligen plocka upp den och sätter ner den.
4

Re-inspektera tätningen när topper är satt på plats. Inifrån flaket, leta efter synliga dagsljus. Lyft och placera skumtejp in några synliga öppningar.
5

Bolt eller klämma topper i stället.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125353.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.