Hur fixar djupa repor i en svart bil

Djupa repor i en svart bil är mycket märkbara och svåra att reparera, men inte omöjligt. Det som gör djupa bil repor svårt är det body shop kan debitera dig mycket mer att fixa repan än du känner att jobbet är värt. Om du känner dig bekväm, kan du göra jobbet för nästan ingenting, men omsorg och precision är av yttersta vikt under processen. Saker du behöver
Bättringsfärg
Clear touch-up
Sponge
Tandborste
tandpetare
vit vinäger
2000-grit sandpapper
Bil polish

Visa fler instruktioner
1

Blanda en del vatten och en del ättika i en plasthink. Ansök till den repad yta med en svamp och skrubba ordentligt, men inte över-aggressivt. Använd en tandborste för att komma mellan stolarna. Skölj med rent vatten.
2

Doppa 2000-slippapper i kallt vatten och blötlägg i några minuter. Ta sandpapper och lätt gnugga i en cirkulär rörelse i spruckna området. Var noga med att inte ta bort någon av de icke-skadade måla. Addera 3

Sätt en liten mängd färg på slutet av tandpetare och försiktigt sprida sig i ett tunt, rak linje längs sprickan . Bo i ledningarna och inte lägga för mycket på under den första beläggningen.
4

Ansök lager en gång per dag eller en gång på morgonen och en gång på kvällen tills sprickan /bättringsfärg har blivit ännu med resten av färgen. När det sista lagret av bättringsfärg är torr, börja tillämpa lager av tydlig touch-up med pensel som följde med färgen. Måla tydlig touch-up över sprickan och ett litet område runt det att blanda gamla och nya lackeringar. Gör detta tills tydliga touch-up är lite ovanför den andra färgen.
5

Slipa försiktigt bätt-område med 2.000-grit sandpapper tills den är även med resten av färgen. Gnid på bil polish med en fast svampen i små cirklar i alla riktningar för att få tillbaka glansen. Gör detta långsamt och gradvis, under flera dagar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125289.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.