Hur berätta om en Trailer orientera Är Bad

Trailer lagren är placerade vid varje hjul på en släpvagn, och tillåter hjulet att snurra fritt runt axeln med minimal friktion. Alla lager kräver en konstant tillförsel av smörjning, och måste regelbundet "ompackade" med nytt fett för att förhindra skador. Brist på smörjning kan orsaka ett lager för att generera hög värme. Denna värme kan förstöra ett lager, hjul och axel. Fett-baserade bärande beskyddare montera ovanpå ett lager och ger en konstant tillförsel av smörjning. Saker du behöver
Ordet jack
Visa fler instruktioner
Kontrollera Noise
1

Hitta en öde sträcka av gatan eller parkeringsplats där du kan ha en assistent säkert bogsera släpet med en hastighet av 25 miles per timme.
2

Stand till ena sidan av vägen eller parkeringen.
3

Har din assistent bogsera släpet framför dig i en hastighet av 25 mph.
4

Lyssna efter eventuella gnissel, skrapljud, klickande eller andra ljud som härrör från släpvagnens hjul.
5

Upprepa steg 3 och 4 för den motsatta sidan av släpvagnen. Om du hör något ljud, är det hjullagret defekt eller behöver smörjning.
Kontrollera Smooth Motion
6

Placera en domkraft under ett stödorgan för din släpvagn, och höja en trailer hjul 2 inches från marken. Säkra släpvagnen med stoppklossar så att den inte kan röra sig när den är på domkraften.
7

Håll din hand på ratten och snurra det. Om du känner någon rörelse som inte är jämn, hör något ljud eller om hjulet inte snurrar fritt, är det hjullagret defekt eller behöver smörjning.
8

tag i hjulet i dina händer och försök att vicka den fram och tillbaka. Det bör finnas en mycket liten mängd av lek i hjulet, typiskt 1/8-inch eller mindre. Brist på lek gör att lagret för att värma upp.

Justera muttern lagerhållare att lägga spel om det behövs.
9

Upprepa med alla andra hjul på släpvagnen.

Kontrollera Heat
10

Tow trailern för minst 10 miles på motorvägen hastigheter.
11

Stanna fordonet och parkera i en säker plats.
12

Placera din hand på vardera av hjulnaven på släpvagnen. Om en hubb är för varmt för att bekvämt hålla i handen, är lagret genererar hög värme och kan vara defekt, har otillräcklig lek eller kräver smörjning. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125214.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.