Tilltäppta Radiator Symtom

Tilltäppta radiatorer är ansvariga för en mängd potentiellt farliga motorproblem. Reparationer på tilltäppta kylsystem bör ske så snart som möjligt för att förhindra allvarlig och ibland irreversibla skador på motorn. Överhettning

Motoröverhettning är det tydligaste tecknet på en igensatt kylare. Vattenpumpen är inte korrekt cirkulerar kylvätskan genom motorblocket och tillbaka till kylaren på grund av blockerade rör i kylaren. Addera Inredning Värme

Inredning Värme av bil kan ta längre tid att nå en önskvärd temperatur om värmeelementet kylaren är igensatt. Täppa kan hålla motorns kylvätska från att passera genom kärnan så att värmen i bilen.
Läckor

Igensatt radiatorer kunde utveckla korrosion inom kylflänsarna eller bostäder, vilket kommer att orsaka synliga läckor. Dessa läckor kan förvärras med tiden och orsaka skador på kylaren.
Water Pump

Igensatt radiatorer och tillhörande kylvätska systemdelar kan orsaka att vattenpumpen inte fungerar. En misslyckad vattenpump kommer inte cirkulera kylvätska ordentligt och kommer ibland läcka, vilket leder till mer skador på motorn.
Topplockspackning

Dålig kylvätskecirkulation grund av en igensatt kylare kommer att resultera i överhettning och orsaka att motorn topplockspackning att misslyckas. Detta tillåter kylvätska att ange facket motorolja och orsaka svåra motorskador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125153.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.