Hur får kopior av förlorade Made bilnycklar

Du vaknar upphetsad. Big resan framåt. Behöver bara att duscha, äta frukost, ta dina väskor, och ut genom dörren du går ... endast ... vänta ... var är bilnycklarna? De är inte i den vanliga plats, på det lilla bordet bredvid dörren. De är inte på byrå eller i väskan. De är inte under kylskåpet eller fastnat i kattens matskål. De är ingenstans. De har försvunnit spårlöst! Du är allt packat med en plats att gå och inget sätt att komma dit. Ser ut som du behöver för att få några nya bilar tillverkade nycklar. Men hur får du en kopia av en nyckel när det inte finns någon knapp för att kopiera? Saker du behöver
VIN-nummer
Visa fler instruktioner
Använda ett återförsäljaravtal
1

Hitta din VIN (Vehicle Identification Number.) Denna långa alfa-numerisk kod kommer sannolikt att vara i närheten av förarsidan instrumentbräda.
2

Ring en lokal återförsäljare. Många återförsäljare som säljer bilens märke och modell, eller har gjort det tidigare, erbjuder viktiga dubbelarbete tjänster.
3

Ge ditt VIN. Med denna information generalagenten kan kopiera din nyckel utan att använda originalet. Du kommer att få betala en symbolisk avgift för denna tjänst, men det är ett litet pris att betala för att få din bil tillbaka.
4

Hitta ett sätt att komma till återförsäljare och tillbaka hem igen. Utan användning av din bil, måste du lifta med en snäll kompis eller ta en buss eller taxi. Addera Använda Försäkring
5

Kontrollera din försäkring omfattar Vägassistans Täckning, som i allmänhet innehåller 24-timmars låssmed tjänster för när du förlorar dina nycklar eller låsa dem i bilen. Om du inte har det, ring företaget och lägga den, eller göra det via deras hemsida.
6

Spara kopior av dina dokument bilförsäkring på en annan plats än själva bilen. Om du har förlorat dina nycklar, är chansen att du är låst av bilen och inte har tillgång till försäkring former undanstoppad i handskfacket. De kommer väl till hands när du behöver ringa ditt försäkringsbolag för nyckel dubbletter.
7

Ring ditt försäkringsbolag om /när du förlorar dina bilnycklar. De kommer att sända en låssmed professionell att komma till bilens läge och göra dubbletter. Du behöver bara betala för kostnaden för dubbletter.
Låssmeder
8

Ring en låssmed företag som Pop-A-Lock eller 24 timmars nödtelefon Låssmed. Dessa företag är i allmänhet öppet hela dagen och natten, och kan göra en kopia av din nyckel och skicka någon att leverera den till bilens plats.
9

Har din VIN till hands. Den låssmed företag kommer att behöva denna information för att göra din nya nyckel.
10

Förbered dig på att betala en vacker slant. Låssmed företag är den dyraste vägen att få bilnyckel dubbletter, och bör endast användas som en sista utväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125102.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.