Golv Jack Säkerhet

Golv uttag möjliggöra säkra lyft av fordon för underhållsarbete. De är stabilare och säkrare val över de vanliga sax domkrafter som de flesta fordon är utrustade med för användning i nödsituationer. Golv uttag finns i flera olika kapaciteter, och låg profil modeller är vanliga. Kapacitet

Golv uttag finns med kapacitet betyg från ett till fem eller fler ton. Det är mycket viktigt att känna till fordonets vikt lyfts och att se till att uttaget kapaciteten är minst två gånger den totala fordonets vikt.
Work Surface

arbete Området ska vara en plan, hård yta. Med hjälp av en domkraft på ojämnt eller mjukt underlag kan orsaka domkraften att flytta och fordonet att ramla av jack, vilket resulterar i allvarliga personskador och skador på bilen.
Hjul

Blockera hjulen på fordonet som inte lyfts. Om lyfta de bakre, chock framhjulen, om att lyfta ena sidan, chock de andra sidohjulen för att förhindra att fordonet rullar.
Lyftpunkter

punkten på fordonet som lyfts måste noga övervägas innan lyft. Placera aldrig domkraft lyft plattan på motorns oljetråg, växellåda pan, eller annat material som kan skadas av lyft.
Arbetsskydd

Låt aldrig personer under ett lyft fordon som endast stöds av en domkraft. Den domkraft kan ha en långsam hydraulolja läcka som kan orsaka domkraften falla i förtid, vilket orsakar allvarliga skador.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125085.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.