Hur till Ändra Crossfire strålkastare lökar

Hålla din bil väl underhållna inkluderar ersätta och reparera eventuella lampor när de går ut. Strålkastarna är avgörande, utan dem, är sikten på natten minskat påtagligt och det är också olagligt i de flesta stater. Byta glödlampa på en Chrysler Crossfire är inte en svår process, och det bör ta ca 10 minuter att göra. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
Byte H7 lampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven, och sätta upp huven prop stödja den. Leta strålkastarglasen på bilen, och titta på den motsatta sidan av kärnan stöd för att lokalisera strålkastare ledningar.
2

Koppla ledningarna från glödlampan med händerna. Om du behöver extra hävstång, kan du använda platt skruvmejsel för att trycka in fliken.
3

Ta bort gummiskyddet från baksidan av strålkastaren att avslöja lampan montering.

4

Tryck in tråden klippet som håller lampan på aggregatet och dra den åt sidan för att låta lampan kommer ut. Dra ut glödlampan med den andra handen.
5

in ersättningslampa med händerna, men var mycket noga med att inte vidröra lampan själv. Varje fett överföring från din hand på glaset gör att lökarna att misslyckas i förtid.
6

Push i tråden klämma för att fästa lampan, och installera om gummihättan. Anslut lampan till ledningar, och testa strålkastarna för att se till att de fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125022.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.