Auto Safety Inspection Krav

staterna har krav på automatisk inspektion på plats för att hålla bilarna säker på vägen. När du tar din bil för en rutinmässig säkerhetskontroll, det finns flera punkter som mekaniker kommer att kontrollera för. Bromsar

Slitna bromsar kunde misslyckas på vägen. En inspektör måste ta bort bromstrumman att kontrollera dem för onödigt slitage. Han måste också kontrollera skivorna, värmedynor och luftledningar. En tredjedel av bilar på vägarna har osäkra bromsar.
Controls
vindrutetorkare

vindruta, horn, speglar och signalerna måste vara funktionell för att en bil att passera en automatisk inspektion. Föraren måste kunna varna och tydligt ser andra bilar när man kör.
Säkerhetsbälten

Cirka 55 procent av människor som dödades i auto olyckor i 2008 var inte bilbälte, enligt National Highway Traffic Safety Administration. En inspektör måste kontrollera säkerhetsbälten att försäkra de klickar på plats ordentligt.
Lights

Alla lampor på framsidan och baksidan av bilen måste vara funktionell för att passera en säkerhetskontroll. En blåst strålkastare eller bakljus är en säkerhetsrisk eftersom det är svårt för andra förare att se dig på vägen i mörker, speciellt i dåligt väder.
Däck

En skallig däck (lågt mönsterdjup) kan orsaka en bil till hydroplane på regniga dagar. Däcket ska ha minst en 2/32 slitbanan för att klara de flesta statliga inspektioner. En reservdäck också måste vara närvarande i bilen.
Vindruteglas

Sprickor i en vindruta är en fara eftersom glaset kan splittras om föraren går över en stor bump, vilket skulle kunna orsaka en olycka eller skada. Vindrutan då de är fasta även stöder bilen och förhindrar taket från grottkrypning vid en olycka. Så säkerheten inspektören måste kontrollera att vindrutan är intakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125021.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.