Hur du ändrar en Subaru Outback Hyttfilter

Proceduren för att byta filter luften i kabinen i Subaru Outback har förenklats från tidigare modeller tillverkade mellan 2000 och 2004. Men det är ändå inte en av de enklare märkena av bilar att byta filter kabinluften på. Det är viktigt att byta filter luften i kabinen för att optimera kvaliteten på luften inuti passagerarutrymmet fordonets hytt. Det kommer också att göra det möjligt för A /C och ventileras luft att strömma in i hytten mer fritt. Byta filtret var 15.000 miles eller minst en gång om året är en del av de regelbundna underhållsåtgärder schema som anges i underhållsintervallet schemat för fordonet. Saker du behöver
kryssmejsel
platt skruvmejsel
Byte stuga luftfilter
Visa fler instruktioner
1

Öppna handskfacket och ta bort allt innehåll. Dra instrumentpanelen panelen från den högra sidan av handskfacket. Använd platt skruvmejsel för att bända bort panelen från instrumentbrädan vid behov.
2

Koppla proppen strängen på högra sidan av handskfacket. Släpp pushpins håller gångjärnet handskfacket. Använd Phillips-skruvmejsel för att skruva loss centrumskruven i stiften ca 1/4 av en tum, och sedan dra ut pinnarna genom att bända med platt skruvmejsel.
3

Tryck försiktigt in på varje sida av handskfacket för att avsätta den övre handskfacket stannar från spåret spåren. Unseat en sida i taget, och sedan låta handskfacket för att falla ner.
4

Ta bort de tre skruvarna på höger sida av instruktionsboken hylla med en Phillips-skruvmejsel. Skjut instruktionsboken hylla ur position och ta bort.
5

Dra ut de tre skruvarna på filterhuset fäste, och ta därefter bort konsolen. Flytta ljuddämpande isolering bort från filtret locket.
6

Tryck in fyra klämmorna på det främre facket och dra kabinen luftfilter magasinet. Ta bort det gamla filtret från facket, som noterar luften indikatorn flödespilen på sidan av det gamla filtret.
7

Sätt i det nya filtret i facket, vilket gör att det sitter och säker i facket ordentligt och att luftflödet riktning är korrekt enligt pilen indikatorn.
8

Sätt tillbaka filtret och trågenheten i filterhuset tills alla snäpper fast. Ersätt resten av handskfacket monteringen genom att vända på borttagningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124965.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.